Mød stylist og frisør Berit Kloster, på Frederiksberg Alle 54, Frederiksberg.

Kom og få en total makeover, en klipning, farvning eller en kreativ og flot håropsætning med make-up til bryllup og fest. Hos BeritKloster kan du læne dig tilbage, lade storbylivet passere forbi og nyde en personlig behandling i afslappende omgivelser.

Klip og hårstyling

Dit hår er med til at udtrykke din personlighed. Vis hvem du er. Vi finder frem til din stil og type og klipper, farver og styler efter de allernyeste internationale teknikker og trends.

Brude- og festfrisurer

Festfrisurer og brudeopsætning med makeup er et af Berit Kloster’s specialer. Til store fester må frisure, makeup og påklædning gerne danne en festlig, flot og personlig helhed.
Og bruden selv skal naturligvis være brylluppets strålende midtpunkt.

Personlig stylist

Forkæl dig selv med en total makeover der understreger dine stærke sider og udtrykker din personlighed. Tilbring nogle timer med en personlig stylist og få styr på din stil. Sammen gennemgår vi din garderobe, udvælger det vi vil satse på og går på shopping. Dit hår bliver klippet, farvet og stylet, og du får lagt makeup. Når dagen er omme har du fået masser af tips og ideer til tøj, hår og makeup – og et nyt og fantastisk look.

Events

Vil du gerne blive bedre til at sætte dit hår, eller lægge en god makeup? Vi afholder events, hvor vi lærer fra os med vores mange års erfaring. På vores events får du udvidet din horisont inden for faget, får tips og tricks til at fremhæve din personlige stil. Vi fortæller om de nyeste trends, og hvordan du kan pleje både hud og hår.

Gavekort

Glæd én du holder af. Giv et gavekort til en luksusbehandling hos Berit Kloster. Vi udsteder gavekort til frisørbehandlinger, produkter og stylistkonsultationer. Kom ind i salonen eller kontakt os på tlf. 35 36 16 98.

Åbningstider

Mandag: Efter aftale
Tirsdag: 09.00-19.00
Onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 08.30-16.30
Fredag: 09.00-16.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Lukket
Berit Kloster

Det handler om en god styling og en god klipning.
Berit Kloster er frisør og stylist hos Styleroom

Berit Kloster fra Styleroom

Berit kloster

Opdateret med de sidste nye hårtrends fra Sassoon og Salon International i London. Her får du den bedste Farvning, Reflekser, Highlights, Contouring eller Balayage og samtidig en professionel vejledning.

Med mange års erfaring som frisør med speciale i de sidste nye klippeteknikker, naturlige hårfarveteknikker, brudehår, personlig stylist & makeupartist, har Berit haft salon på Frederiksberg siden 2006, og er uddannet biostetiker hos La Biosthetique Paris i Hudpleje, Hårpleje og makeup.

Berit er indehaver af Styleroom og driver også kursusvirksomheden Art & Education, hvor der afholdes kurser for frisører i ind- og udland. Berit taler dansk, engelsk, tysk, fransk og forstår færøsk og skandinavisk.